Sunday, 11 November 2012

See Again ^_^ (teruja)

Assalamualaikum :)


hye, long time no see~ besala bzy sikit lately..(alasan ja uh) okay, today I'm going to tell what happen lately.. PAT bru ja abih.. yeah, syok gila ^^ rsa free~ tapi..means that tahun depan aku SPM la ya? wuarghh.. rsa cm bru semalam dok kalut ckp pasai PMR, trial, result and bleh, bleh, bleh (haa, dh masuk Hotel Translyvania) :D now, I and we (us) going to talk about SPM. OHMY! tapi nak wt cena kan, semua manusia akan tua :') tup tup, dah nak masuk U dah.. sedih aih nak tinggai kawan-kawan :] btw, hidup mesti diteruskan, yeah!
dok imagine gena la dgn tinggi and muka ni nak masuk U ? hmm :/ tara aku la ni pon ramai terkejut aku form4.. haha :D tersangatlah lawak ! Am I nmpk sgt mcm budak-budak.. haha, abaikan :] btw, aku sangat bersyukur jadi kecik.. banyak benefit dia :) alhamdulillah.. Cuak aih bila cakap pasai dewasa, kehidupan and sebagainya. Tak tau apa akan jadi masa hadapan. Kita merancang da Allah merancang, tetapi Allah sebaik-baik perancang..
Ohya, tadi ckp pasai PAT kn? (kenapa tetiba terlencong ke U n segala bagai -.-') thihihihi.. Result agak terukla, btw syukur alhamdulillah.. Tak dak fail :] Ranking dlm SBP pon da tau. Sobsob T_T teruk kot. hmm, berapa ? search for me  @ :
http://excel.office.live.com/x/ExcelView.aspx?FBsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdownload%2Ffile_preview.php%3Fid%3D242987129161325%26metadata&access_token=100000552110768%3AAVKmt14emRX6uOu9BDN2U_UfxVXBOI40uPnfBiXK-2rcsw&title=Ranking%20SBP.xlsx 
pandai-pandaila cari ya, tpi pesan siap takyah la cari kat top 100,, tobat takkan jumpa nama aku..hehe :D
And YES ! esok mama and abah balik. Setelah almost 2 months mama ngn abih dok sana (Mekah) akhirya nak balik dah. Rindu tu toksah kata ar.. Tak terhingga T_T 1st time kot RAYA without them.. sobsob :') doa-doa la ya, mama ngn abah boleh sampai dgn selamat. amin~
mood : waiting for tomorrow moment, penang I'M COMING~
Haa, tadi dok layan-layan lagu.. Tetiba terjumpak lagu ni. Opick, best kot.. Renungan bersama yaw :] best3.. That's all for today, thank you for lending me your eyes (cewahh, dh mcm speech dah) bye, and assalamualaikum :3




# kekadang kita tertanya-tanya kenapa ALLAH bagi hujan di hari yang cerah sedangkan kita inginkan panas, rupa-rupanya ALLAH ingin hadiahkan kita pelangi #

No comments:

Post a Comment